Over Ons

KRB nv

KRB nv

Toonaangevend Recyclingbedrijf

We zijn een toonaangevend bedrijf in de recycling- en bouwsector in België. Onze focus ligt op het recyclen van bouw- en sloopafval en het aanleveren van secundaire grondstoffen.

KRB nv werd in 2003 opgericht en is gevestigd langs het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten. Onze jarenlange ervaring en ons team van experts hebben ons in staat gesteld om uit te groeien tot een van de meest toonaangevende recyclingbedrijven in de regio.

Onze missie is om de afvalberg te verkleinen en zo ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. We zijn toegewijd aan het bieden van milieuvriendelijke oplossingen voor al uw bouwafval. Door het recyclen van bouw- en sloopafval zorgen we voor een tweede leven voor deze materialen als secundaire grondstoffen in verschillende bouwgerelateerde toepassingen.

We zijn trots op onze geavanceerde breek- en zeefinstallaties, waarmee we een breed scala aan materialen kunnen verwerken en onze klanten kunnen voorzien van hoogwaardige secundaire grondstoffen. Onze focus op innovatie en technologie stelt ons in staat om op een efficiënte en duurzame manier te werken.

Bij KRB nv werken we elke dag aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en het bieden van duurzame oplossingen voor onze klanten. We zijn gepassioneerd door ons werk en blijven streven naar verbetering en innovatie. Bedankt dat u ons beter hebt leren kennen en we hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

KRB nv
KRB nv
KRB nv